УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ГАРАНЦИЯТА НА УРЕДИТЕ С ВКЛЮЧЕНА ГАРАНЦИЯ Е 24м ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА! НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ПРАВИТЕ НИЩО ПОВЕЧЕ.

 

Възползвайте се от първокласното качество на GASTROBACK® и удължете съществуващата гаранция за продукта с 12 месеца. GASTROBACK® означава продукти със сложен дизайн и отлична изработка. Много от нашите продукти получават изключителни оценки в сравнителни и потребителски тестове.

 

КАК ДА удължи гаранция?

Моля, попълнете онлайн формуляра по -долу. Ще получите незабавно потвърждение по имейл. Активирайте удължаването на вашата гаранция в рамките на 4 седмици след закупуването на продукта и запазете разписката и потвърждението на удължаването на гаранцията в случай, че трябва да предявите иск. Заявлението за удължаване на гаранцията не може да бъде подадено по пощата, по телефона или чрез търговци на дребно.

КЪМ КОИ ПРОДУКТИ важи гаранцията?

Можете да активирате удължаването на гаранцията за всички продукти, които се доставят с квалифицирана гаранционна карта. В момента това са следните продукти:

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ИСК

Ако искате да предявите гаранционен иск в продължение на 12 месеца от удължената гаранция, трябва да представите това доказателство за удължаване на гаранцията, както и разписката за покупката. Прилагат се нашите общи гаранционни условия и законовите разпоредби.

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

За да можем да изпълним гаранционното обещание, ние събираме необходимите данни.
 
Цялата информация за съхранението на данни може да бъде намерена в нашата декларация за защита на данните под Datenschutz (параграф VII. Innanspruchnahme der Garantieverlängerung)

Серийният номер може да се намери на гърба на продукта, над или под табелката с данни.

При някои уреди серийният номер се показва като баркод, а номерът може да бъде намерен под кода.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Ако искате да получавате редовни актуализации на полезна информация, по желание можете да се регистрирате и да се абонирате за нашия бюлетин.